Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Liceul Emil Racoviță din Techirghiol se dotează cu mobilier și materiale didactice (DOCUMENT)

ro

03 Mar, 2024 08:32 751 Marime text
foto: Pexels
Primăria Techirghiol din județul Constanța a lansat un anunț de participare la licitație publică ce vizează dotarea cu mobilier si materiale didactice a unitatii de învățământ preuniversitar liceul teoretic "Emil Racoviță" oras Techirghiol din județul Constanța.

Valoarea totala estimată este de 449.875.81 lei.


Descriere succintă:

Contract lotizat de furnizare pentru dotarea cu mobilier și materiale didactice a unității de învățământ preuniversitar liceul teoretic „EMIL RACOVITA” oras TECHIRGHIOL din județul Constanța.

Împărțirea echipamentelor pe loturi precum și tipul procedurii aplicabilă conform prevederilor art. 7 din Legea 98/2016, raportat la valoarea estimata, sunt urmatoarele: LOT 1 – Mobilier – procedura simplificata LOT 2 - Materiale didactice – procedura simplificat.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 6 zile (inainte de data limita de depunere a ofertelor) Autoritatea contractanta va raspunde la solicitarile de clărificări: 3 zile (înainte de data limită de depunere a ofertelor). Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP (http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub).


Persoane ce deţin funcţii de decizie în autoritatea contractantă

Lista cu persoanele ce deţin funcţii de decizie în autoritatea contractantă este următoare:
  • Primar -Soceanu Iulian Constantin,
  • Consilier juridic -Dobre Monica-Adina;
  • Consilieri locali: Florea Ciprian-Marian, Picoiu Adrian – Toader, Babanica Doina Marinela, Abdula Edvin, Bogoi Dan, Pucichi Danut Dumitru, Curtacai Tanher, Stan Viorel – Adrian, Fenin Semat, Picoiu Victor, Papu Laurentiu, Chiran Marcel, Berbeaca Niculae, Slincu Adriana, Zisu Florin
- Comisia de evaluare:
  • Cojocaru Ana Maria - Inspector Tehnic- Membru cu drept de vot
  • Cealera Carmen - Consilier Achiziţii Publice - Membru cu drept de vot
  • Valeanu Viorel - Sef Serviciu Contabilitate si Buget - Presedinte cu drept de vot
Membrii rezervă:
  • Gherase Alexandru - Inspector Tehnic - Investitii - Membru de rezerva, Dragan Elena - Consilier Achizitii Publice - Membru de rezerva
- Consultanți:
  • Cojocaru (Sirbu) Simona-Irina – Expert Cooptat Achiziții.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 08.03.2024, ora 15,00 pentru toate loturile .


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta proiectul în integralitate.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaPrimăria Techirghiol plătește aproape 900.000 lei pentru lucrări de întreținere și reparație a străzilor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii