Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Contestat de CJE Cristian Nicolae Lupu, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa

ro

26 Jun, 2014 00:00 4545 Marime text
Cristian Nicolae Lupu, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“, a fost ales preşedinte interimar al Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa (CJEC).
 

În baza articolului 3 din Metodologia de Alegeri a Consiliului Naţional al Elevilor, aprobată în Adunarea Generală a Consiliului Naţional al Elevilor, Biroul Executiv al Consiliului Regional al Elevilor Sud-Est a decis numirea în funcția de președinte interimar, până la organizarea de noi alegeri, a elevului Cristian Lupu, vicepreşedinte al CJEC. Cristian Nicolae Lupu a fost voluntar al clubul de iniţiativă comunitară IMPACT al Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ şi a coordonat activităţile de voluntariat la Centrul de plasament „Delfinul“.
Menţionăm că, prin hotărârea nr. 110 din 6.08.2013, a fost aprobată cererea de demisie a vicepreşedintelui CJE Sergiu Bălan, în cadrul Biroului Executiv al CJE Constanţa două din patru funcţii fiind vacante, respectiv cea de preşedinte şi cea de vicepreşedinte.


UPDATE: În cursul zilei de azi, 26 iunie, CJC a transmis un comunicat de  presă, în care precizează următoarele: „Vă aducem la cunoştiinţa ca Lupu Cristian Nicolae, prezentat în cotidianul ZIUA de Constanţa ca preşedinte interimar al Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa este doar membru al organizaţiei, acesta neîndeplinind vreo funcţie în cadrul Biroului Executiv al organizaţiei şi neparticipând nici măcar la ultimul proces electoral din cadrul organizaţiei. În prezent, funcţia de preşedinte este exercitată interimar, în urma demisiei lui Gîlcă Andrei, de către Constantin Alexandru Manda, ales vicepreşedinte, pentru un mandat de doi ani, în cadrul procesului electoral din data de 19 ianuarie 2013“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • . 27 Jun, 2014 11:48 Nu imi vine sa cred cat de mult va certati pe aceasta tema. Gata, incetati cu ura aceasta, nu are niciun rost. Voi aunteti viitorul tarii, asa o sa fiti mereu, plini decearta ? Si va mai intrebati de ce pleaca atatia oameni din tara. Schimbati ceva, nu doar gura sa fie de voi! Am vazut ca sunt 2 presedinti interimari. Care dintre voi doi s-a ocupat mai bine de acest consiliu? Acela este presedintele.