Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abonamentele RATC, reduse cu 50% pentru personalul didactic şi nedidactic din municipiul Constanţa (document)

ro

19 Feb, 2016 00:00 7365 Marime text
Unul dintre proiectele de hotărâre incluse pe ordinea de zi a şedinţei CLM Constanţa din 23 februarie vizează aprobarea acordării de facilităţi la transportul urban de călători în oraş personalului didactic şi nedidactic încadrat în unităţile de învăţământ preuniversitar şi universitar din municipiul Constanţa.
 
Potrivit proiectului de hotărâre, ca măsură de protecţie socială, se aprobă subvenţionarea cu 50% din valoarea unui abonament pe una, două sau toate liniile de transport în comun din municipiul Constanţa, pentru personalul didactic şi nedidactic încadrat în unităţile de învăţământ din municipiul Constanţa care circulă cu mijloacele de transport în comun aparţinând operatorului de transport public local din subordinea Consiliului Local. Facilităţile aprobate se vor acorda în baza unui abonament de călătorie lunar redus cu 50%, emis pentru una, două sau toate liniile.
 
Cheltuielile ocazionate de acordarea acestor facilităţi vor fi suportate integral din surse proprii ale bugetului local. Eliberarea permiselor de călătorie lunare - valabile în interiorul municipiului Constanţa - personalului didactic şi nedidactic încadrat in unităţile de învăţământ din oraş se va face lunar, prin punctele de distribuire a abonamentelor nominalizate ale RATC Constanţa, în baza buletinului/cărţii de identitate şi a legitimaţiei de serviciu vizate de o unitate de învăţământ din municipiu. RATC Constanţa va elibera abonamentele de călătorie lunare în condiţiile acestei hotărâri şi va prezenta lunar deconturile întocmite şi aprobate conform legii.
 
Se încadrează în acest proiect: personalul didactic, personalul didactic auxiliar şi personalul didactic de conducere, de îndrumare şi control, personalul nedidactic, inspectorii şcolari din cadrul Inspectoratului Judeţean Constanţa, personalul care activează în cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa, personalul Casei Corpului Didactic Constanţa, al cluburilor sportive şcolare şi al Palatului Copiilor din municipiu.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza proiectul de hotărâre la care facem referire în articolul de faţă. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii