Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Club Viitorul, deţinut de Gică Hagi, solicită acord de mediu. Ce investiţie urmează? (document)

ro

24 Jan, 2017 00:00 2994 Marime text
Fotbal Club Viitorul SA, deţinut de Gheorghe Hagi, intenţionează să branşeze imobilul din Ovidiu la reţeaua de gaze. În acest sens, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Extindere reţea gaze naturale şi branşament alimentare gaze naturale“, în vederea emiterii acordului de mediu. 
 
În prezent, imobilul din localitatea Ovidiu, pe strada Portului şi strada Sola 92, nu este branşat la reţeaua de gaze naturale şi, prin urmare, pentru încălzire se folosesc combustibili solizi, prepararea hranei făcându-se cu butelii de aragaz. Extinderea va transporta un debit de 400,00 Nmc/h şi branşamentul de gaze naturale va transporta un debit de 271,00 Nmc/h, ce poate alimenta trei centrale termice, un chiller şi un generator de aer cald. Prin realizarea extinderii şi a branşamentului de gaze naturale, se atinge un grad sporit de confort, se reduc substanţial cheltuielile pentru încălzire şi preparare hrană şi de asemenea se reduce gradul de poluare a mediului în zonă.
 
Conducta de la extindere şi cea de branşament se vor executa îngropat din ţeavă de polietilenă PE 100 SDR11 şi se vor racorda la conducta de distribuţie gaze naturale de presiune redusă existentă pe stradă. Cuplarea conductei de la extindere se va face la conducta de distribuţie, PE100 SDR11 Dn200mm, de presiune redusă, a SC Engie România SA, existentă pe strada Portului, conform planului de situaţie. Lungimea extinderii conductei de gaze naturale va fi în total de 565 m şi se va amplasa în pământ şi asfalt, iar conducta de branşament de presiune medie, care va funcţiona în regim de presiune redusă, va fi de 8,00 m în total şi se va amplasa în asfalt. Extinderea şi branşamentul proiectat se vor realiza din ţeavă de polietilenă de înaltă densitate PE 100 SDR11, iar la subtraversarea drumului public, aceasta va fi protejată în protector de polietilenă PE80SDR11. Adâncimea de pozare a conductei va fi de minimum 0,9 m faţă de generatoarea superioară. 

Despre Fotbal Club Viitorul SA 

Firma Fotbal Club Viitorul SA este deţinută de Gheorghe Hagi, acţionar ce deţine un număr de 149.850 de acţiuni, reprezentând 99,90% din capitalul subscris şi 99,9% din participarea la beneficii şi pierderi, şi Zoltan Marton Iasko, acţionar ce deţine un număr de 150 de acţiuni, reprezentând 0,10% din capitalul subscris şi 0,10% din participarea la beneficii şi pierderi, având împreună totalul acţiunilor societăţii. Fotbal Club Viitorul SA a fost înmatriculată în anul 2008. Gheorghe Hagi, cel mai bun jucător de fotbal din istoria României, este în prezent manager tehnic al FC Viitorul.

Citeşte şi:

Gheorghe Hagi pregăteşte o nouă investiţie. Este vizat complexul Iaki din Mamaia

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii