Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Zaif, asociat cu Lucian Orban, va ridica o vilă de vacanţă pe malul lacului Siutghiol

ro

24 Dec, 2015 00:00 5501 Marime text


Daniel Zaif, asociat cu milionarul constănţean Lucian Orban, intenţionează să ridice o vilă de vacanţă pe malul lacului Siutghiol, în apropierea Universităţii „Ovidius“. În acest sens, Primăria Constanţa a emis, pe data de 22 decembrie, Autorizaţia de Construire nr. 2323 pentru Daniel Zaif şi Claudia-Andreea Zaif. Potrivit documentului, pe aleea Universităţii nr. 4  se va ridica un imobil D+P+1E+2Ep - vilă turistică - opt apartamente de vacanţă.
 
Imobilul va avea o suprafaţă construită de 293,6 2mp. Terenul pe care se propune construirea imobilului de apartamente de vacanţă D+P+1E+2Ep are o suprafaţă de 601 mp, identificat cu număr cadastral 228843 şi este proprietatea lui Daniel Zaif şi a Claudiei-Andreea Zaif, în baza în baza contractului de vânzare-cumpărare nr. 4448/21.12.2012.
 
Amplasamentul studiat are următoarele vecinătăţi: la nord - alee de acces, la sud - bazin de apă, la est - aleea Universităţii, la Vest - ponton SNC şi Baza nautică CERONAV. Accesul pietonal pe proprietate se realizează din aleea Universităţii, pe latura de est a amplasamentului. Construcţia va fi ridicată conform Certificatului de Urbanism nr. 1187/17.04.2015 eliberat de Primăria Municipiului Constanţa. Vila va avea demisol tehnic, hol acces către spaţiile locative şi şapte parcaje auto.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Daniel Zaif este asociat în Black Sea Transport SRL, Management Administration & Services SRL, Tomis Plus SRL, Tomis Development SRL - în reorganizare judiciară.
 
În SC Black Sea Transport SRL, Daniel Zaif este asociat cu 90% din capitalul social, alături de Gabriel Ciocan, cu 10% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“, este Daniel Zaif. În Tomis Plus SRL, Daniel Zaif (10% din capitalul social) este asociat cu Lucian Orban (90% din capitalul social). Daniel Zaif este şi administratorul societăţii care se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“.                                                                                                                                                                       
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii