Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartierul Palazu Mare se extinde Bileca Tomaida, demersuri pentru două imobile a câte două etaje fiecare

ro

02 Apr, 2016 00:00 3509 Marime text
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, Bileca Tomaida a depus memoriul proiectului „Construire locuinţe colective corpuri C1 şi C2 - S+P+2E şi împrejmuire teren“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Imobilele vor fi ridicate în municipiul Constanţa, cartierul Palazu Mare, strada Dumbrăveni, parcela A470/1, loturile 1, 2, 3 şi 4.
 
Conform Certificatului de Urbanism nr. 4434 din 14.12.2015 emis de Primăria municipiului Constanţa, lucrările propuse se încadrează în prevederile reglementărilor documentaţiei de urbanism PUZ nr. 121/16.05.2011, funcţiunea propusă - locuire colectivă - neintrând în contradicţie cu specificul zonei - cartier rezidenţial. Amplasamentul pe care se vor edifica construcţiile este rezultat din alipirea a patru loturi: lot 1, lot 2, lot 3 şi lot 4. Terenul este proprietatea privată a lui Bileca Tomaida, conform certificatului de moştenitor, iar suprafaţa sa este de 1.610,5 mp.
 
Construcţiile propuse - corpurile C1 şi C2 sunt identice şi vor avea următoarea structură funcţională: subsol tehnic, parter - vestibul, hol scară, patru apartamente de câte două camere, etajele 1-2 - hol scară, trei apartamente de două camere şi un apartament de trei camere. Apartamentele de două camere sunt alcătuite din hol, cameră de zi, dormitor, bucătărie, baie, cămară, debara, iar apartamentele de trei camere sunt alcătuite din hol, cameră de zi, două dormitoare, bucătărie, baie, grup sanitar cu duş, cămară, debara. În total, 24 de unităţi locative.
 
Intrarea în incinta clădirii se va face de pe strada Dumbrăveni, iar ieşirea, pe strada Lucian Blaga. Circulaţia în incintă se va face pe o alee carosabilă cu sens unic având lăţimea de 3,5 m. Pe partea dreaptă, de-a lungul acestei alei, va fi o parcare de zece locuri. Pe partea stângă a aleii, în zona centrală a incintei, între cele două corpuri de clădire va fi amenajată o parcare cu 12 locuri. De asemenea, în apropierea ieşirii spre strada Lucian Blaga, vor mai fi amenajate încă două locuri de parcare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • "Chris"Hristu Bileca 22 Aug, 2016 23:38 Proiectul interesant ! Multumim de postare !