Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Melania Zlotea, un mic artist în devenire (galerie foto)

ro

08 Jul, 2014 09:55 4168 Marime text


Mă numesc Melania Zlotea, am 14 ani şi sunt elevă în clasa a opta la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria" din Constanţa.

Îmi place foarte mult moda şi tot ceea ce înseamnă aceasta. În primul rând hainele: să le asortez, să le combin. Dar, nu în ultimul rând, îmi plac, de asemenea, accesoriile handmade şi nu numai. Astfel mi-am descoperit o nouă pasiune, un hobby în a-mi crea propriile accesorii. Am încercat singură nişte modele, apoi, pentru că sunt la începutul meseriei, m-am mai inspirat de pe Internet, pentru împletitura shamballa, dar şi pentru brăţările magice pe care le-am prezentat acum doi ani în emisiunea „Draga mea prietenă“.



Din primăvara acestui an, am văzut că se poartă imprimeurile florale, florile în accesorii, în ţinute şi am încercat să îmi fac singură bentiţe cu flori.



În magazine am văzut modele noi de coliere care se poartă sezonul acesta şi anume lanţuri cu împletituri de fire şi mărgele. Acestea au stat la baza inspiraţiei mele, iar rezultatul a fost unul extraordinar.



Mai am multe idei pentru modele de realizat coliere, bentiţe şi brăţări.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii