Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ucisă de Craciun Șocant! Tânără din Republica Moldova, găsită moartă într-un parc din Londra

ro

31 Dec, 2017 09:08 1920 Marime text
Tânăra de 22 de ani a fost găsită moartă într-un parc din Londra. Polițiștii suspectează că Iuliana, care lucra ca barmaniță, ar fi fost înjunghiată chiar de Crăciun, scrie România TV.

Prietenii au văzut-o ultima oară la petrecerea din ajunul Crăciunului. După trei zile în care nu a mai dat niciun semn, Iuliana a fost dată dispărută. Trupul ei a fost găsit în apropierea unei anexe din parcul Finsbury din Londra.

Iuliana prezenta o rană înjunghiată în abdomen, dar și răni grave la cap. Polițiștii suspectează că tânăra de 22 ani a fost ucisă, după ce a fost snopită în bătaie de o persoană fără adăpost care ar fi încercat să o jefuiască.

Tânăra lucra la barul World’s End din Camden, o suburbie din Nord-Vestul Londrei. Tânăra ar fi din Republica Moldova, potrivit observator.tv.

Poliția din Londra a făcut publice semnalamentele Iulianei și a cerut ajutorul populației pentru a-l găsit pe autorul crimei. În tot acest timp, prieteneii fetei s-au mobilizat pentru a organiza înmormântarea. Au creat o  pagină prin care strâng bani pentru funeralii.

Sursă foto: Google Maps
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii