Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend negru Accidente grave la sfârşit de săptămână în Constanţa

ro

01 Feb, 2016 00:00 1999 Marime text


Accidente grave la sfârşit de săptămână în judeţul şi în municipiul Constanţa. Evenimentele s-au soldat cu un mort, traumatisme şi pagube materiale.
 
În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Casei de Cultură, două maşini s-au tamponat. În urma coliziunii, două persoane au fost rănite.
 
Sâmbătă după-amiază, în cartierul Tomis III a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autobuze RATC. O şoferiţă a reuşit să lovească o bătrână, după care a intrat în coliziune cu două autobuze care se aflau în staţie: autobuzul 43, care merge pe ruta Poarta 6 - Gară - Tomis Nord, şi 42, ce merge pe ruta Tomis Nord - Centru - Poarta 2 - Port. Călătorii din al doilea autobuz au fost transportaţi în alt automobil, care şi-a continuat traseul.
 
Bătrâna a recunoscut că a trecut prin loc nepermis, dar s-a plâns că nu există o trecere de pietoni în zonă. Autobuzele nu au fost serios avariate. Pacienta, în vârstă de 73 de ani, a refuzat consultaţia medicilor şi transportul la spital.
 
Tot sâmbătă, spre seară, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost sesizat cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu. Un pieton a fost lovit grav de o maşină. Victima accidentului, un bărbat de 45 de ani, prezenta o fractură închisă la unul dintre membrele inferioare. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Sâmbătă seară, un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit după ce a fost lovit mortal de o maşină. Accidentul rutier s-a produs pe varianta din Eforie Nord. Se pare că victima traversase prin loc nepermis. Şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. El susţine că s-a trezit cu pietonul pe capotă. Potrivit poliţiştilor, „G. Mădălin Ilie, 40 de ani, a condus autoturismul marca Ford Focus pe DN 39, dinspre Agigea către Eforie Sud, şi, ajungând la intrarea în Eforie Nord, a surprins şi accidentat mortal pe B. Ioan, de 63 de ani, care s-a angajat în traversarea DN 39 prin loc nepermis şi fără să se asigure din partea stângă a conducătorului auto“. Şoferul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.
 
Duminică dimineaţă, un alt accident a avut loc în Constanţa, pe strada Făgetului, colţ cu strada Primăverii. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri şi lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La volan se afla un bărbat care a pierdut controlul maşinii sale, marca Daewoo Matiz. Drept urmare, şoferul a intrat într-un copac. El a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri de specialitate. Se pare că pacientului i s-a făcut rău la volan, fiind posibil ca acesta să se confrunte cu o problemă neurologică. În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii