Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Mamaia Un taximetrist neatent a lovit o maşină condusă de un şofer băut

ro

09 Jun, 2015 00:00 2365 Marime text
Un taximetrist în vârstă de 68 de ani, din Constanța, a fost rănit, ieri dimineață, într-un accident rutier pe care tot el l-a provocat în stațiunea Mamaia. Celălalt șofer se afla sub influența alcoolului.
 
Conform Poliției Rutiere, taximetristul a condus un autoturism marca Dacia Logan în Mamaia, pe banda nr. 2, dinspre Năvodari către Constanţa, iar la sensul giratoriu de la Aqua Magic, din zona hotelului Meridian, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Ford Transit, care era condusă în acelaşi sens, pe banda nr. 3, de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Năvodari, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a taximetristului. Ambii şoferi au acum permisele suspendate. Taximetristul, pentru că a provocat un accident pe fondul neacordării de prioritate, iar celălalt șofer, pentru că s-a urcat băut la volan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii