Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tată şi-a omorât fiul de 6 ani, apoi a încercat să se sinucidă

ro

20 Nov, 2016 13:53 2007 Marime text
O descoperire teribilă a fost făcută, în această dimineaţă, în cartierul Fabric din Timişoara. Un copil de doar 6 ani a fost ucis de propriul tată, care mai apoi a vrut să se sinucidă.  
 

Micuţul de şase ani din Timişoara a fost înjunghiat mortal cu un cuţit în piept de către tatăl său, care apoi a încercat să să-şi ia viaţa. Mama băiatului a sunat disperată la 112 după ce a auzit zgomote într-una dintre camerele locuinţei, unde bărbatul se încuiase cu fiul său.
 
Poliţişti, pompieri şi medici au mers în mare graba pe strada Tigrului pentru a vedea ce s-a întâmplat, scrie opiniatimisoarei.ro.
 
Când şi-a dat seama de grozăvia pe care a comis-o, tatăl şi-a înfipt şi el cuţitul în piept, apoi şi-a tăiat şi venele.
 
În tot acest răstimp, mama era în baie şi făcea duş, aşa că, spune ea, nu a auzit nimic, pentru că se pregateau să meargă cu toţii la biserică.
 
Când a ieşit din baie, femeia a simţit că îi fuge pământul de sub picioare. Copilul şi soţul erau încuiaţi într-o încăpere din care răzbăteau zgomote ciudate.
 
Bărbatul se închisese în cameră cu copilaşul, îl omorâse şi încerca să-şi ia viaţa. În stare de şoc, femeia a sunat la 112 să ceară ajutor.
 
Familia este de loc din Chişinău, Republica Moldova, şi venise în Timişoara de mai bine de un an.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii