Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an de închisoare cu suspendare Prima condamnare în accidentul rutier în care a murit şi Tzacla (video)

ro

25 Nov, 2013 00:00 3521 Marime text
La aproape doi ani de la tragedia rutieră în urma căreia au decedat doi minori, respectiv Claudiu Alexandru, de 16 ani, cunoscut ca şi „Tzacla”, şi Mironel Gabriel T., de nouă ani, judecătorii constănţeni au anunţat prima condamnare.

Gigel Trifu, de 47 de ani, din Constanţa, şoferul maşinii în care se afla copilul de nouă ani şi care fost lovită de motocicleta condusă de Tzacla, a primit un an de închisoare cu suspendare condiţionată, pentru ucidere din culpă, conform unor surse avocăţeşti. Sentinţa a fost dată de completul de judecată P2 (prezidat de magistratul Marius Nastasia), din cadrul Judecătoriei Constanţa, şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Constanţa. Potrivit Serviciului Rutier Constanţa, în seara zilei de 19 septembrie 2011, Gigel Trifu, de 45 de ani, din Constanţa, a condus o Dacia Logan pe bulevardul Aurel Vlaicu către strada Cumpenei.

În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Cumpenei, Gigel Trifu ar fi vrut să efectueze o manevră neregulamentară de întoarcere peste marcajul axial dublu continuu, motiv pentru care a fost lovit în plin de o motocicletă Yamaha, condusă de Claudiu Alexandru, de 16 ani, din Constanţa. În urma impactului deosebit de puternic, tânărul motociclist şi-a pierdut viaţa, iar Mironel Gabriel T., de 9 ani, fiul lui Gigel Trifu, a fost grav rănit. Copilul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a decedat. După cum precizam şi în ediţiile trecute, conform rutieriştilor, motociclistul nu ar fi avut voie să circule cu respectivul motor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii