Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic rutier paralizat în staţiunea Mamaia Cum a fost posibil accidentul cu patru maşini de la Aqua Magic (galerie foto)

ro

08 Mar, 2014 00:00 2378 Marime text
Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, ieri, în staţiunea Mamaia, din cauza unui accident rutier. Evenimentul, în care au fost implicate patru automobile (două maşini Dacia Logan - un taxi şi o maşină a unei firme de pază, un Daewoo Matiz şi un Toyota), a avut loc în zona Aqua Magic. Două persoane au ajuns în atenţia medicilor. Conform martorilor, vinovată de producerea accidentului este o femeie care se afla la volanul taxiului şi care a a lovit maşina firmei de pază, aceasta ricoşând în Matiz şi în Toyota.

Raportul Poliției

J.S.(femeie de 33 ani din Constanta)   a condus un autoturism pe bld.. Mamaia dinspre Năvodari către Constanţa pe banda  2 şi ajungând în zona Aqua Magic, nu se asigură la schimbarea direcţiei de mers din banda 2 în banda 3 şi intră în coliziune cu un autoturism condus de  M.R.C.( barbat de 49 ani din Constanta)  în aceeaşi direcţie de mers pe banda 3. În urma impactului conducătorul auto cu nr. 2 a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism  condus de M.V.( barbat de 64 ani din Constanta) pe bld. Mamaia dinspre Constanţa către Năvodari pe banda 3. În urma impactului, conducătorul auto cu nr.  3 a pierdut controlul asupra direcţiei spre dreapta a pătruns pe banda a doua unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de P.E.( femeie de 54 ani din Constanta), dupa care a părăsit partea carosabilă si s-a lovit de un copac, dupa care s-a răsturnat pe partea carosabilă a bld. Mamaia pe banda unu a sensului de mers dinpre Constanta către Năvodari. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporaală uşoară a conducătorilor auto  M.V.  şi M.R.C. şi a pasagerilor din auto cu nr . 2,  D.C.( femeie de 42 ani din Constanta) şi S.L.E.( femeie de 48 ani din Constanta).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii