Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţigarete nedeclarate, la bordul unei nave din Portul Constanţa

ro

17 May, 2013 00:00 1539 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în cabina comandantului unei nave ancorate în Portul Constanţa, ascunse şi nedeclarate, 4.000 de ţigarete netimbrate.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu reprezentanţi ai DJAOV Constanţa şi ai Căpităniei Zonale Constanţa, au efectuat controlul de intrare în ţară pentru o navă sub pavilion Turcia, care sosise în Portul Constanţa din direcţia Antalya.
În urma controlului au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 4.000 de ţigarete netimbrate, care erau depozitate în cabina comandantului navei.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării de către reprezentanţii vamali, care vor aplica şi o sancţiune contravenţională comandantului.
De asemenea, în zona de competenţă a SPF Isaccea, poliţiştii de frontieră l-au depistat pe M.N., în vârstă de 58 de ani, care transporta 600 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova.

Bărbatul, domiciliat în judeţul Tulcea, a declarat că a achiziţionat ţigaretele dintr-o piaţă agroalimentară din judeţul Galaţi, cu scopul de a le comercializa.

Pentru că nu a putut prezenta documente justificative, bărbatului i-au fost confiscate ţigaretele, conform procedurilor legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Un politist cu mustata 17 May, 2013 14:50 Daca voi credeti ca asta e munca, plecati acasa, plecati din tara sau dati-i afara pe cei care muncesc asa. Vedeti, in Portul Constanta mai este prostitutie iar curvele sunt cei de la politia de frontiera, in fine Garda de Coasta... Rusine !!!