Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tablou de cruzime extremă Condamnat la un an şi patru luni de închisoare pentru violenţă în familie

ro

04 Nov, 2014 00:00 1366 Marime text
Un tablou de o cruzime extremă ilustrează, din păcate, prea bine, atmosfera din familiile în care se face legea cu pumnul, cu picioarele sau... cu găleata. Victima este, de aceasta dată, o femeie din Medgidia, care a ajuns cu răni la spital, în perioada iunie-august 2013, după ce soţul ei a bătut-o în diferite zone ale corpului, cu pumnii şi picioarele, precum şi în zona capului, cu o găleată din inox, cauzându-i acesteia leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9, 11-12, 8-9, respectiv 6-7 zile de îngrijiri medicale, conform certificatelor medico-legale depuse la dosar.
 
Poliţiştii Postului de Poliţie Saligny din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă au documentat situaţia de fapt, iar prin sentinţa penală din 29 octombrie, nedefinitivă, Judecătoria Medgidia l-a condamnat pe inculpatul Eugen Andronic la un an şi patru luni de închisoare în regim de detenţie.
 
De asemenea, instanţa a admis acţiunea civilă şi a obligat inculpatul la plata către persoana vătămată a sumei de 10.000 de lei, daune morale.
 
Potrivit art. 4 alin. 1 N.C.pr.pen., inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la o hotărâre penală definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii