Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful Serviciului activitate comercială din Poliţia Locală Andrei Cristian Militaru, judecat pentru trafic de influenţă, fără avocat la primul termen

ro

19 Nov, 2013 00:00 3771 Marime text

Trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Andrei Cristian Militaru, funcţionar public cu funcţie de conducere şi control, şeful Serviciului activitate comercială al Direcţiei Poliţiei Locale din cadrul Primăriei municipiului Constanţa, s-a aflat, ieri, în atenţia Tribunalului Constanţa.

Bărbatul, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă, este acuzat că, în perioada iulie - 2 septembrie, ar fi pretins de la un denunţător, reprezentant al unei societăţi comerciale din Constanţa, prin intermediar, suma totală de 2.900 de euro, redusă ulterior la 2.400 de euro. „În schimbul banilor, inculpatul a lăsat să se înţeleagă că îşi va exercita influenţa pe lângă funcţionarii publici din cadrul Primăriei municipiului Constanţa competenţi să elibereze, cu celeritate, trei autorizaţii de funcţionare pentru comerţul stradal. Autorizaţiile fuseseră solicitate de denunţător pentru zone situate pe domeniul public al Municipiului Constanţa”, conform procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Cauza a fost înaintată spre judecare Tribunalului Constanţa. Ieri, instanţa a deschis pentru prima dată dosarul cauzei, însă au decis acordarea unui nou termen (18 decembrie), pentru a da posibilitatea inculpatului să-şi angajeze un apărător. Dosarul a fost repartizat completului de judecată FC3, precizat de magistralul Lucian Lică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii