Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„S-au închis pentru totdeauna ochii tăi mari şi frumoşi“ Cine este Nicolae Gociu, cel care şi-ar fi omorât fosta concubină (galerie foto)

ro

30 Jan, 2016 00:00 8627 Marime text

Nicolae Gociu, născut în 1972, a dat peste cap liniştea constănţenilor de pe strada Bicaz, din cartierul Palas din Constanţa, în seara de joi, în jurul orei 22.30. Un apel la 112 i-a alertat de poliţiştii Secţiei 4 de Poliţie, care s-au deplasat la adresa de unde se anunţase că se auzeau ţipete şi urlete.
 
La faţa locului, poliţiştii au descoperit că bărbatul îşi înjunghiase fosta concubină, Mihaela Amalia Scripca, sora jurnalistului constănţean Amedeo Ene, în faţa celor trei copii ai ei, după care şi-ar fi provocat singur tăieturi pentru a da vina pe actualul concubin.
 
Ambii au fost preluaţi de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Femeia era înjunghiată în zona abdominală dreaptă, avea o plagă în regiunea claviculară stângă, se afla în şoc hipovolemic şi stop cardio-respirator la sosirea cadrelor medicale. Deşi s-au luptat să o salveze, femeia a decedat ieri-dimineaţă.
 
Autorul s-a tăiat superficial la mână şi a fost reţinut de poliţişti şi plasat sub pază în Spitalul Judeţean Constanţa. Se pare că în toiul scandalului şi actualul concubin al femeii a fost uşor rănit.

Nicolae Gogiu ar fi mers des în vizită la victimă 

Tatăl femeii înjunghiate a povestit jurnaliştilor că atacatorul mai venea în vizită, dar, cu toate astea, nimeni nu se aştepta să se întâmple o asemenea nenorocire. Acesta a mai spus că nu ştie exact ce s-a întâmplat, pentru că el a aflat vestea după ce femeia fusese dusă cu ambulanţa la spital.
 
El a povestit că, din ce a auzit, atacatorul ar fi sunat la uşă, femeia s-ar fi dus să îi deschidă şi atunci ar fi înjunghiat-o. Omul spune că cei doi se cunoşteau şi chiar copilăriseră împreună. „A făcut puşcărie tot pentru crimă!“, spune omul.
 
Tatăl femeii decedate spune că au încercat copiii să o salveze, dar nu ştie exact ce s-a întâmplat.

Presupusul criminal, dus la Parchet 

În cursul după-amiezii de ieri, Nicolae Gociu a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru a fi audiat. La intrarea în sediul instituţiei, acesta nu a declarat nimic.
 
Se pare că Nicolae Gociu este un fost recidivist. Era din 2013 în libertate după ce a fost închis aproape două decenii, tot pentru crimă. Potrivit presei locale, când era în armată, Gociu ar fi ieşit din unitatea militară cu arma şi ar fi ucis părinţii iubitei sale de la acea vreme, iar pe aceasta ar fi rănit-o grav. Atunci, Nicolae Gociu ar fi fost prins pe stradă de o patrulă a Poliţiei, după care a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Angajat al Stop SRL

Nicolae Gociu lucra pentru omul de afaceri Costică Zelca.
 
Contactat telefonic, Zelca ne-a declarat că nu îl cunoştea personal pe Gociu şi că nu a avut probleme cu el, însă a menţionat că acesta lucra pentru Stop SRL de aproximativ trei luni.

Mesajele curg pe pagina de Facebook a victimei

Pe pagina de Facebook a Mihaelei Amalia Scripca, mesajele de condoleanţe apar necontenit. Prietenilor nu le vine să creadă că femeia a încetat din viaţă. Redăm câteva dintre acestea, precizând că ortografia şi punctuaţia aparţin celor ce au postat respectivele mesaje.

 
„Nu o să mai îmi văd fata decât în fotografii, îmi vine să mor şi eu!!!!!!“


 
„Dumnezeu să te odihnească, iubita mea, o să-mi lipseşti enorm!“
 
„Dumnezeu să te ierte, dragă Amalia... nu îmi vine să cred, sunt şocată...“
 
„Dumnezeu să te aibă în pază, Scripca Mihaela-Amalia!!!!“
 
„Sunt şocată! Dumnezeu să te ierte!“
 
„Nu îmi vine să cred... Am cunoscut-o puţin, dar de ajuns încât să îmi rămână întipărit zâmbetul ei cald şi buna dispoziţie pe care reuşea să o transmită tuturor!!! Dumnezeu să te odihnească în pace şi să îţi ierte păcatele!!!“
 
„Dumnezeu să te odihnească în pace, Amalia... ai fost un om deosebit şi mă bucur că am avut ocazia să te cunosc...“
 
„Of, Amalia, mă rog pentru copiii tăi să fie puternici, e atât de greu să-ţi pierzi mama, fiţi puternici, copii, şi când vă va fi greu, aduceţi-vă aminte de mama voastră, vă iubea enorm, nu pot să cred, fetiţă, că te-ai dus, Dumnezeu să te odihnească în pace!“
 
„Condoleanţe, colegă dragă. Dumnezeu să te odihnească în pace”“
 
„Dumnezeu să te ierte, Miha, ai lăsat un gol imens în sufletele noastre, ai fost un exemplu şi eşti un exemplu demn de urmat, îţi mulţumesc pentru fiecare sfat pe care mi l-ai dat şi nu te voi uita niciodată, înger păzitor!“
 
„Te-ai dus, rază de soare... Dumnezeu să te odihnească!“
 
„Dumnezeu să o ierte, nu te vom uita niciodată, Scripca Mihaela-Amalia, vei rămâne în amintirea noastră.“
 
„S-au închis pentru totdeauna ochii tăi mari şi frumoşi. Dumnezeu să te primească în lumină şi căldură şi să-i ocrotească pe copiii tăi“.
 
„Dumnezeu să te ierte! Prietenă dragă, ai plecat mult prea devreme, să-ţi găseşti liniştea printre cei drepţi. Nu te vom uita niciodată.“
 
„Nu am cuvinte... un om atât de bun, de blând, de cald... o veşnică copilă cu trei copii mari, încercată de viaţă... nu pot să cred ce se întâmplă. Sper să fie doar un vis urât şi să mă trezesc să o zăresc pe stradă să o pot îmbrăţişa...“
 
„Este adevărat????? Ai murit, Mihaela? Of, Doamne, ce durere... Să îţi fie ţărâna uşoară, mătuşă... Nu pot fi lângă tine.“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anca 01 Feb, 2016 09:58 ochii acelui nenorocit nu se compara cu o viata stinsa prea devreme ! trebuia o sampanie si o felicitare pt ce a facut ? nu pot sa cred ca exista asemenea oamenii, ochii lui conteaza? in scurt timp va fi ca nou, tanti mihaela niciodata ! rusine sa.ti fie , inseamna ca si tu esti de teapa lui..
  • Mihai 31 Jan, 2016 16:01 Daca am fi corecti, l-am aresta si pe ala care i-a facut ochii asa!
  • Dan 30 Jan, 2016 09:29 Din păcate,un animal care in America era electrocutat direct pt dubla omucidere,a mai omorât un om,pt ca asa a considerat justitia asta strâmbă...daca ai stat 20 de ani pt crima,desi erai condamnat pe viată,poti iesi...Judecatori,treziti-va!!!....si voi ati contribuit la moartea unui om!