Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. „Prin escaladarea și forțarea ferestrei” Cercetat pentru furturi în Constanţa. Prefera televizoare, trabucuri, tablete

ro

28 Apr, 2017 17:12 4140 Marime text
Astăzi, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut M.G.S, cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiuni de furt calificat.
 
Din probele administrate până în acest moment, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în perioada 20.11.2016 - 11.12.2016, „în două nopți diferite, prin escaladarea și forțarea ferestrei tip PVC de la balcon, a pătruns în locuința persoanei vătămate O.A. din Constanţa, strada Ionel Teodoreanu, iar din interior a sustras un televizor, un laptop, o sticlă de whisky, trei pachete de țigări și zece trabucuri, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de 14.000 de lei”.
 
De asemenea, pe 4 ianuarie 2017, orele 16.30, - 5 ianurie 2017, orele 08.00, pe timpul nopții, „prin forţarea şi escaladarea ferestrei de la bucătărie, a pătruns în locuința persoanei vătămate V.R. din Constanţa, strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, iar din interior a sustras un telefon mobil, două laptop-uri, două tablete, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de 5000 de lei”.
 
În perioada 17 februarie 2017, orele 18.00, - 23 februarie 2017, orele 15.30, pe timpul nopții, „prin forţarea uşii de acces, a pătruns în locuința persoanei vătămate Z.N. din Constanţa, strada Unirii, iar, din interior, a sustras un televizor, cauzând un prejudiciu persoanei vătămate în valoare de 2500 de lei”.   
 
Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, a transmis compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

UPDATE 1, ora 17.54

Autorul furturilor din locuințe de pe raza municipiului Constanța și dintr-o societate comercială (cafenea) din stațiunea Mamaia, reținut inițial de lucrătorii Poliției Municipiului Constanţa, a fost arestat pentru 30 de zile și va fi reintrodus în CRAP al IPJ Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii