Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Adus la IPJ Constanţa Presupusul criminal al paznicului unei societăţi comerciale din Constanţa, prins la Focşani! (galerie foto+video)

ro

27 Nov, 2016 08:33 5068 Marime text
Presupusul criminal al paznicului unei societăţi comerciale din Constanţa a fost prins, în cursul nopţii, în jurul orei 3.00, în Gara de la Focşani! Acesta urmează să fie adus la sediul IPJ Constanţa. De menţionat că maşina cu care se deplasa este căutată în continuare de către poliţişti.
 
Amintim că, în urma cercetărilor efectuate în cazul tâlhăriei urmate de moartea victimei, polițiștii constănțeni l-au identificat pe G. Stoica, în vârstă de 54 de ani, comuna Tuzla, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Pe 20 noiembrie, în jurul orei 14.00, un apel la 112 a pus pe jar autorităţile spunând că un bărbat zace inconştient în curtea unităţii comerciale după ce ar fi fost bătut crunt. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 4 din Constanţa, dar şi un echipaj medical de urgenţă. La adresa semnalată a fost găsit un bărbat identificat drept Romeo C., de 55 de ani, din Constanţa, care suferise o lovitură puternică la cap şi, spun medicii, avea hemoragie. Victima a fost preluată şi dusă la Urgenţa Spitalului Judeţean, de unde a intrat direct în sala de operaţii. Din păcate, eforturile medicilor nu i-au putut salva viaţa.


UPDATE 1, ora 9.16

În urmă cu câteva minute, G. Stoica a fost adus la sediul IPJ Constanţa pentru audieri.

Citeşte şi UPDATE 3. Ce spune băiatul care l-ar fi găsitUn agresor care a lăsat un paznic într-o baltă de sânge umblă liber pe străzile din Constanţa (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii