Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presedintele Camerei de Conturi Tulcea si socrul sau morti in accident

ro

22 May, 2010 02:57 2976 Marime text
cap_8.jpgSe pare că pancartele cu „Stop accidentelor! Viaţa are prioritate" sunt privite de către şoferi cu aceeaşi indiferenţă cu care privesc panourile cu reclame proaste.

În noaptea de joi spre vineri, la ora 1.50, Liviu Bocăneală, de 47 de ani, din Tulcea, preşedintele Camerei de Conturi Tulcea, soţul Danielei Bocăneală, şefa secţiei penale de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai, pe DN 2A, când, la ieşire din Hârşova, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit frontal de un stâlp de fier. În urma accidentului, pasagerul din dreapta, Marin Urtoi, în vârstă de 70 de ani, socrul şoferului, şi-a pierdut viaţa.

Liviu Bocăneală a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a intrat în operaţie, ulterior urmând să fie transportat la Bucureşti. Din nefericire, acesta nu a supravieţuit şocului cauzat de accident. Bărbatul a decedat la orele amiezii, în urma unei rupturi de ficat, cu hemoragie secundară.

În urma primelor cercetări, s-a constatat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii