Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
18:21 17 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Poliţist rutier din Cernavodă, trimis în judecată pentru o şpagă de 50 de euro

ro

21 Jul, 2016 00:00 1011 Marime textProcurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au dispus  trimiterea în judecată a unui polițist rutier, din Poliția Cernavodă, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
 
Potrivit rechizitoriului, în data de 8 iulie, „agentul șef adjunct de poliție L.B.R., polițist rutier la Poliția Oraș Cernavodă, în timp ce executa serviciul de patrulare, l-a oprit pentru control pe Ț.R.I. care circula cu mașina personală, având folii autocolante pe geamurile față“.
 
„Agentul de poliție nu a luat nicio măsură față de el și i-a pretins suma de 50 de euro pentru ca pe viitor să nu-i facă probleme, solicitându-i să-l caute la o dată ulterioară pentru a-i remite banii. Conducătorul auto a apelat linia TelVerde anticorupţie 0800.806.806 a D.G.A. și a reclamat fapta polițistului, ulterior prezentându-se la sediul Serviciului Județean Anticorupție Constanța, unde a depus un denunț. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, iar la data de 14 iulie, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea procurorului, l-au prins în flagrant pe polițist în timp ce primea suma de 50 de euro de la denunțător, în scopul amintit“, conform magistraţilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii