Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numărul 13, cu noroc sau cu ghinion pentru şeful CJC, Nicuşor Constantinescu

ro

01 Mar, 2016 00:00 4329 Marime text

 
Tribunalul Bucureşti a amânat, pentru data de 16 martie, judecata în dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), a fost deferit Justiţiei alături de Adrian George Gâmbuţeanu, fostul director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa.
 
Luisa Emanuela Dragomir, judecător al Tribunalului Bucureşti, învestită cu soluţionarea dosarului, a acordat noul termen în vederea continuării cercetări judecătoreşti, iar asupra verificării măsurii controlului judiciar, soluţia dispusă va fi luată într-un dosar asociat, ce a primit indicativul 13. Rămâne de văzut dacă cifra 13 îi va aduce noroc lui Nicuşor Daniel Constantinescu ori îi va purta ghinion.
 
Dosarul a fost instrumentat de Dana Ana, procuror al DNA Bucureşti, iar în cauză, denunţătorul este, potrivit unor surse, omul de afaceri Marian Turbatu.
 
Conform DNA, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este suspectat, în cauză, de complicitate la trei infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obținerea de foloase necuvenite, dar şi de 21 de infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu obținerea de foloase necuvenite.
 
Asta în timp ce fostul director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa este bănuit de trei infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii