Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, internat în spital. Dosarele în care este judecat ar putea fi suspendate (rechizitorii)

ro

19 Mar, 2016 00:00 3219 Marime text
Andreea Ianca şi Dan Iulian Năstase, magistraţi ai Curţii de Apel Constanţa, ar putea decide, săptămâna viitoare, dacă suspendă judecata în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, a fost condamnat, în primă instanţă, la închisoare cu executare.
 
Cererea de suspendare a fost depusă de avocaţii şefului CJC, având în vedere că acesta este internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde ar urma să fie supus unor proceduri medicale.
 
Tot săptămâna viitoare, Curtea de Apel Constanţa se va pronunţa şi asupra cererii depuse de avocaţii lui Nicuşor Constantinescu de audiere în prezenta cauză a foştilor prefecţi de Constanţa Liviu Brăiloiu şi Radu Volcinschi.
 
În altă ordine de idei, Nicuşor Daniel Constantinescu ar putea cere suspendarea judecăţii, având în vedere imposibilitatea de a se prezenta în faţa instanţei, şi în restul dosarelor în care este judecat, respectiv: dosarul Retrocedărilor din Constanţa, din octombrie 2008, dosarul fundaţiilor Thalia şi Fantasio, din aprilie 2015, dosarul celor 19 persoane (persoane fizice şi juridice) acuzate de un presupus prejudiciu de peste 30 de milioane de lei în dauna Consiliului Judeţean Constanţa şi de peste un milion de lei în dauna statului român, din noiembrie 2014, dosarul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol şi dosarul în care este judecat alături de Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP) Constanţa, din mai 2014.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa

 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Constantinescu, Cristian Zgabercea, Fundaţia Fantasio şi Fundaţia Thalia (document)

 
Rechizitoriu
Elicopterul prăbuşit în Siutghiol, cumpărat din fonduri publice, folosit de CJC în alte scopuri decât cele pentru care a fost achiziționat (document)

 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu alături de alte 18 persoane (document)

 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu / Adrian George Gâmbuţeanu - DNA Bucureşti (partea 1)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • c. neagoe 19 Mar, 2016 09:44 asta ca si oprescu se imbolnavesc la comanda ; oare parchetul nu poate cere M.S . o comisie care sa verifice daca internarea nu este doar o portita de tergiversare ? eu cred ca da .