Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neatenţia, la Constanţa acasă Weekend cu accidente şi persoane sub influenţa băuturilor alcoolice la volan

ro

28 Sep, 2015 00:00 1149 Marime text
Weekend cu multiple accidente rutiere. De asta au avut parte constănţenii la finalul săptămânii ce tocmai s-a încheiat.
 
Încă de vineri seară, în jurul orei 18.55, pe strada Cumpenei, un autoturism a lovit un pieton. Potrivit reprezentanţilor poliţiei, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Cumpenei, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către bulevardul IC Brătianu, şi, ajungând în zona unui imobil, a accidentat un tânăr de 26 de ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
 
Puţin mai târziu, tot vineri seară, echipaje ale ISU „Dobrogea“ şi ale Ambulanţei au fost alertate pentru un accident petrecut la ieşire din localitatea Valu lui Traian. În maşină se afla o femeie în vârstă de 43 de ani. Ea ar fi luat nişte medicamente, iar în timp ce conducea, i s-a făcut rău, moment în care a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a ieşit de pe partea carosabilă.
 
Ziua de sâmbătă nu a început tocmai bine pentru doi şoferi constănţeni. Ei îşi conduceau maşinile pe strada Dezrobirii colţ cu Nicolae Milescu, însă unul dintre ei nu a avut răbdarea necesară să acorde prioritate. Astfel că inevitabilul s-a produs: s-au tamponat.
 
Spre după-amiază, la intrare în staţiunea Mamaia a avut loc un accident în care un biciclist a fost lovit. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean sosiţi la faţa locului au spus că biciclistul a refuzat deplasarea la spital pentru investigaţii.
 
Tot sâmbătă, în jurul orei 20.30, un bărbat de 65 de ani, originar din Constanţa, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe strada Theodor Burada, dinspre bulevardul 1 Mai, către bulevardul I.C. Brătianu. După marcajul pietonal de la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, bărbatul a surprins şi a accidentat un tânăr de 19 ani, de asemenea din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.07, un bărbat de 24 de ani, din Ciobanu, judeţul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus autoturismul marca Opel Corsa, pe strada Vadului din oraşul Hârşova, dinspre Gârliciu către DN 2A. Ajungând la intersecţia cu DN 2A, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecţie fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu autoutilitara VW LT 35 condusă pe DN 2A dinspre Bucureşti către Constanţa de către un bărbat de 29 de ani din Victoria, Brăila. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, toţi pasageri în autoturismul Opel Corsa.
 
Ieri, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost solicitaţi, în jurul orei 11.31, să intervină în localitatea Castelu, în cazul unui accident rutier pe DN 22C. O femeie de 39 de ani, din comuna Cobadin, judeţul Constanţa, a condus un autoturism pe DN 22C, dinspre Constanţa către Medgidia. Ajungând la intersecţia cu strada 1 Mai din localitatea Castelu, a efectuat un viraj la stânga, moment în care, din cauza neatenţiei, a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe partea dreaptă a drumului. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a şoferiţei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii