Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajele de pe Facebook ale prietenilor îndureraţi Un tânăr de 26 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut în Constanţa

ro

20 Mar, 2015 00:00 3211 Marime text

Pe bulevardul Aurel Vlaicu şi-a găsit sfârşitul Nicolae Răzvan Chiţu, un tânăr de 26 de ani, din Constanţa, care, miercuri noapte, a provocat un accident rutier.

Bărbatul era singur în maşină, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Impactul a fost atât de violent, încât şoferul de 26 de ani a rămas încarcerat în maşină.

La faţa locului au fost solicitaţi şi pompierii de la ISU „Dobrogea“, pentru descarcerare, şi două echipaje SMURD. Pompierii militari l-au scos pe Nicolae Răzvan Chiţu din maşină, iar medicii sosiţi la faţa locului au început imediat metoda de resuscitare, însă nu au mai putut face nimic pentru el.

Oamenii legii spun că tânărul care a provocat accidentul, Nicolae Răzvan Chiţu, de 26 de ani, dar şi celălalt şofer implicat în accident, George Ciulei, de 35 de ani, se aflau singuri în autoturismele pe care le conduceau. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a se stabili de ce s-a produs tragedia.

„Nicolae Răzvan C., de 26 ani, din Constanţa, a condus un auto pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Nicolae Filimon către strada Baba Novac, şi, ajungând în zona Arabesque, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în banda numărul 2 de un bărbat, de 35 de ani, din Cernavodă“, se arată în comunicatul oficial al reprezentanţilor rutieri.

Şoferul care a decedat fusese sancţionat de trei ori pentru viteză şi de două ori pentru nepurtarea centurii de siguranţă. De asemenea, el a fost amendat şi pentru oprire neregulamentară, iar ultima amendă pentru depăşirea vitezei i-a fost aplicată de poliţişti zilele trecute.

Mesaje de regrete pe Facebook

Prietenii lui Nicolae Răzvan Chiţu sunt şocaţi. Nu le vine să creadă că amicul lor a murit atât de tânăr şi atât de brusc. Aceştia au început, imediat după aflarea tristei veşti, să posteze mesaje de regrete.

„Dumnezeu să te ierte!!!!“, a scris ElcIu Mysu.

 „RIP, dragul nostru prieten, mult prea devreme, vei rămâne in sufletele şi memoria noastră, nu te vom uita niciodată!“, a scris Mirela.

„Dumnezeu să te ierte, Răzvan Chiţu. Vei rămâne mereu în sufletele noastre!“, a scris Marius.

„R.I.P., Răzvan Chiţu. Dumnezeu să te ierte, frate!!“, a postat Viky Victor.

„Îmi pare rău... Dumnezeu să-l ierte!“, este mesajul Cristinei.

„Păcat... Dumnezeu să îl ierte!“, a scris Marius.

„Vei trăi veșnic în sufletele noastre, o pierdere imensă, ai fost un prieten în adevăratul sens al cuvântului, fratele nostru! Nu te vom uita niciodată!“, a postat Mirela.

„Dumnezeu să îl ierte! Aşa de tânăr...?“, a scris Ancuţa.

Sursa foto: Facebook, Infotrafic Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii