Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vroiam să vin să te văd ginere, nu în sicriu, copile!“ Mesaje de condoleanțe pentru tânărul de 21 de ani decedat în accidentul de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

ro

27 Oct, 2023 21:37 8395 Marime text
Cunoscuții tânărului decedat în cumplitul accident de noaptea trecută pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța au postat pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje de condoleanțe.  

Copilul meu frumos,unde te-ai grăbit să pleci!?Aveai toată viața înainte puiule de ce te-a luat Dumnezeu. Ai crescut în ochii mei, îți împărțeai pachetul de școală cu mine, nu vroiai să mănânci fără mine și acum ...Acum numai ești. Vroiam să vin să te văd ginere nu în sicriu copile! Ai fript inimile tuturor. Drum lin către îngeri frumosul lu Gina vei rămâne în inima mea pt totdeauna copilașul meu“ - este unul dintre mesajele transmise.

Drum lin către ceruri suflet bun ! [🥺] Dumnezeu să te odihnească în pace !  [😩] Ai fugit prea repede la îngeri  [🥺] si ai devenit si tu unul .. [🕊️]

Dumnezeu să-l ierte pe Răzvan prea repede ai plecat la îngeri la doar 21 Ani!

Off Răzvan te-ai dus prea devreme, aveai o viata foarte frumoasa nu imi vine sa cred ca ti s a întâmplat tie asta erai un baiat excepțional

Dumnezeu să-l odihnească în pace și sa va dea puterea de care aveti nevoie sa l petreceți cum se cuvine! Condoleanțe celor apropiați! 

Dumnezeu să îl ierte! Familiei,putere să treacă peste această grea încercare!

Pe pagina sa de Instagram tânărul postase următorul mesaj: Be like drugs, let them die for you! 

Reamintim că, un grav accident rutier a avut loc azi noapte, în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Un tânăr de doar 21 de ani a fost proiectat din mașină și a decedat. Iată declarația polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

 „La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 01.30,  polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, și, din motive care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală”, declară polițiștii constănțeni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii