Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viteză excesivă Accident mortal în Constanța. Tânărul decedat, surprins de camerele de supraveghere pe bulevardul Aurel Vlaicu (VIDEO)

ro

27 Oct, 2023 13:22 10035 Marime text
Șoferul care a decedat în urma accidentului rutier de azi noapte, de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, a fost surprins de camerele de surpaveghere cu doar câteva clipe înainte să piardă controlul volanului autoturismului și să intre în impact cu un copac.
 
Tânărul de 21 de ani a murit, fiind proiectat în afara autoturismului, care s-a și rupt în două.
 
Imaginile de pe camere îl surprind pe șofer intrând cu viteză în sensul giratoriu de pe bulevardul Aurel Vlaicu, fără să respecte nicio regulă de circulație, chiar dacă mai erau și alți participanți la trafic la ora respectivă.
 
Amintim că medicii și polițiștii au fost solicitați noaptea trecută, 27 octombrie 2023, în jurul orei 1, după ce un autoturism s-a răsturnat în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Acul kilometrajului a rămas blocat la peste 120 km/h conform surselor noastre, însă doar o expertiză tehnică oficială ar putea concluziona ce viteză a avut autoturismul Kia, care s-a rupt în două în urma impactului cu un copac. Surse apropiate anchetei au precizat că mașina ar fi rulat la aproximativ 180 km/h în momentul impactului, iar tânărul nu ar fi purtat centură de siguranță.
 
„Noaptea trecută am fost solicitați să intervenim prin apel la 112, la un accident rutier  cu un autoturism răsturnat pe bulevardul Aurel Vlaicu. La locul accidentului s-a deplasat Detașamentul Port, cu un ASAS și un echipaj de prim ajutor. Sosiți la fața locului, colegii  mei au constatat o victimă inconștientă, de sex masculin, aflată în afara autoturismului. Pompierii au început protocolul de resuscitare, dar din păcate, tânărul de 21 de ani a fost declarat decedat”, susțin pompierii constănțeni din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență
 
 
Citește și

Fotoreportaj Viață curmată crunt! Lumânări pentru tânărul de 21 de ani aruncat din mașină la peste 120 km/h, în Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii