Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mă frâng şi simt mâna morţii iar“ Poleiul a făcut prima victimă în acest an - o tânără de 29 de ani a decedat în accident la Ciocârlia

ro

04 Jan, 2015 00:00 3437 Marime text
 
Tragedie pe şoselele din judeţul Constanţa. O tânără de 29 de ani şi-a pierdut viaţa sâmbătă, după ce a intrat cu autoturismul în care se afla într-un copac de pe marginea drumului.
Un apel către Serviciul Unic de Urgenţă 112 anunţa în jurul orei 09.35 un accident rutier grav s-a petrecut pe DN3, între localităţile Ciocârlia de Sus şi Ciocârlia de Jos. Un autoturism a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Maşina s-a încolăcit efectiv de copac. Mai multe echipaje de intervenţie, pompierii de la ISU Dobrogea şi paramedicii SMURD s-au deplasat la faţa locului. Din păcate, aceştia nu au mai putut face nimic pentru femeia care se afla singură în autoturism când s-a petrecut tragedia.

Oficial despre tragedia de la Ciocârlia

Potrivit poliţiştilor Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Constanţa, „tânăra de 29 de ani a condus un autoturism pe DN3, dinspre localitatea Adamclisi către localitatea Murfatlar şi ajungând la kilometrul 231+515m, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum - polei pe partea carosabilă, aceasta pierde controlul direcţiei de mers către stânga şi loveşte un copac cu partea dreaptă lateral. În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto“.
Doina Vălean împlinise 29 de ani în una octombrie. Aceasta venea spre Constanţa de la Adamclisi. Femeia petrecuse împreună cu familia sa sărbătorile, iar acum se îndrepta spre Constanţa unde locuia. Rudele victimei sosite la faţa locului, au rămas înmărmurite de durere. Martorii sosiţi la faţa locului spun că singurul lucru care a rămas întreg din maşina femeii a fost iconița de pe bordul autoturismului.


„Doina mea, de ce aşa?“

Doina Vălean avea o fetiţă de câţiva ani, pe care o creştea singură de când divorţase de soţul său. Mesajele de condoleanţe au început să apară pe pagina profilului său de pe un site de socializare la scurt timp după petrecerea tragediei. „Acum cinci luni, când mi-am pierdut copilul, a fost omul care a stat lângă mine şi m-a încurajat. Şi mereu îmi spunea că am un îngeraş în cer. De azi am doi, din păcate. Mă frâng şi simt mâna morţii iar. Să te odihnească în pace Dumnezeu! Încă sper să mă trezesc să nu fie adevărat“, a scris Daniela pe pagina de Facebook a prietenei sale plecate la Ceruri. „Vreau să cred că nu e adevărat! Doina mea, de ce aşa?“, a mai spus aceasta la aflarea veştii. „Dumnezeu să te odihnească în linişte... e absurd... e prea devreme... îngerii să te sărute...“. „Dumnezeu să te odihnească, iubita mea verişoară! El tot timpul ia lângă el îngerii; aşa te-a luat şi pe tine, însă te-a luat prea devreme. Te-a lăsat doar 29 de ani să te bucuri de viaţă şi să fii împlinită, pentru că acum 6 ani ai fost cu adevărat împlinită, s-a născut fetiţă ta... Dar acum a rămas fără mamă, te-ai dus mult prea devreme, ai lăsat în urmă ta plânsete şi suspine şi o familie care nu te va uita niciodată! Te vom iubi mereu, Doina, şi nu te vom uita niciodată!!! Vei rămâne pe veci în gândurile noastre!“, a scris, cuprinsă de durere, verişoara Doinei, Mary. „O prietenă, colegă şi o mamă bună a plecat la Dumnezeu mult prea devreme! Păcat! Dumnezeu să aibe grijă de tine şi să te odihnească în pace!“, au scris cunoscuţii săi.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii