Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecător nou la Constanţa Iată cine este, de unde vine şi ce avere are! (documente)

ro

05 Dec, 2013 00:00 3871 Marime text
Soţul noului magistrat este ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa
 

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât delegarea judecătorului Anca Ramona Pârleţeanu de la Judecătoria Năsăud la Judecătoria Constanţa. Mandatul este valabil pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 ianuarie 2014.
 
Anca Ramona Pârleţeanu este membru în Colegiul de conducere al Judecătoriei Năsăud. Pe data de 29 iunie 2010, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat decretul de numire în funcţia de judecător a magistratului Pârleţeanu la Judecătoria Năsăud. Potrivit CSM, prin cererea înregistrată sub nr. 26331/1154/2013, Anca Ramona Pârleţeanu a solicitat delegarea, pentru o perioadă de 6 luni, de la Judecătoria Năsăud la Judecătoria Constanţa. Cererea de delegare a fost formulată de către judecătorul menţionat şi nu de către preşedintele curţii de apel unde se solicitată delegarea, respectiv Curtea de Apel Constanţa. Solicitarea a fost amânată în şedinţa Secţiei pentru judecători a CSM din data de 19 noiembrie. Ulterior, Curtea de Apel Constanţa a înaintat adresa prin care solicita delegarea magistratului Pârleţeanu de la Judecătoria Năsăud la Judecătoria Constanţa, pentru o perioadă de 6 luni, alăturând şi acordul Judecătoriei Constanţa.

Conform declaraţiei de avere, document completat la data de 28.05.2012, Anca Ramona Pârleţeanu deţine, din 2007, împreună cu soţul său, Eugen Pârleţeanu, ofiţer în cadrul Poliţiei Judeţului Constanţa, un teren agricol în localitatea 23 August, în suprafaţă de 450 de metri pătraţi. Tot din 2007, judecătorul Pârleţeanu are un apartament în Craiova, în suprafaţă de 38 de metri pătraţi, bun dobândit prin donaţie. Ca judecător, Anca Ramona Pârleţeanu a consemnat în declaraţie că încasează anual suma de 54.000 de lei. Asta în timp ce soţul magistratului, Costache Eugen Pârleţeanu, ofiţer în Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, a luat 29.400 de lei, precum şi suma de 1.000 de lei din „investiţii financiare”. Anca Ramona Pârleţeanu nu are interese, conform propriilor consemnări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii