Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiuni la regimul rutier

ro

04 Feb, 2013 22:49 1404 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă trei cetăţeni români, cărora le-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier.

În data de 1 februarie, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Băneasa au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca BMW, condus de cetăţeanul român D.N., de 21 de ani, alături de care se afla proprietarul autoturismului, cetăţeanul român A.C., de 29 de ani.

În urma verificărilor a rezultat că şoferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 06.07.2012.

În data de 3 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Băneasa l-au identificat pe cetăţeanul român B.R.G., de 24 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată din data de 19.01.2013.

Persoanele în cauză, domiciliate în judeţul Constanţa, sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere", respectiv „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat", fapte prevăzute şi sancţionate de art. 85 şi 86 din O.U.G. 195/2002.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii