Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fin.Co.Ge.Ro.SpA şi cererea de dizolvare a Consiliului Local Judecătorul Moţîrlichie vrea încetarea detaşării la Tribunalul Constanţa

ro

10 Dec, 2014 00:00 2088 Marime text
Judecătorul Costinel Moţîrlichie a formulat o cerere de încetare a detaşării la Tribunalul Constanţa. Solicitarea va fi analizată de Consiliul Superior al Magistraturii în şedinţa din data de 11 decembrie. Amintim că, în luna iunie 2011, Secţia pentru Judecători a CSM a decis detaşarea judecătorului sus-menţionat, de la Curtea de Apel Craiova, la Tribunalul Constanţa, pe o perioadă iniţială de un an, începând cu data de 1 septembrie 2011.
 
Aşa cum precizam şi în ediţiile trecute, la Constanţa, magistratul Costinel Moţîrlichie, pe când era preşedintele completului RCA al Secţiei de contencios administrativ din Tribunalul Constanţa, a condus judecata recursului declarat de afaceriştii italieni de la Fin.Co.Ge.Ro.SpA în procesul în care Radu Ştefan Mazăre, Municipiul Constanţa şi Primarul Municipiului Constanţa au obţinut suspendarea executării silite pe care afaceriştii din Catania o porniseră împotriva lor pentru un debit ce s-ar ridica la câteva milioane de lei. După două termene, Moţîrlichie a stabilit că dosarul trebuie trimis Secţiei Civile a Tribunalului.

Nicuşor Constantinescu vs. ANI

Mai mult decât atât, Costinel Moţîrlichie este fostul judecător al dosarului în care Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a chemat în instanţă Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care-l acuză de incompatibilitate. În prezent, Moţîrlichie judecă solicitarea lui Alexandru Bajdechi, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa, de dizolvare a Consiliului Local Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii