Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elev olimpic, dispărut fără urmă de câteva zile. Părinţii sunt disperaţi şi cer ajutor

ro

22 Nov, 2016 14:02 2225 Marime text
Un băiat de 18 ani, elev la Liceul teologic ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Piatra-Neamț, a dispărut fără urmă din ziua de 17 noiembrie. Părinţii şi profesorii sunt disperaţi şi speră să fie găsit în siguranţă, transmite România Tv.
 
Un elev de clasa a XII-a, la Liceul teologic ortodox "Sfinții Împărați Constantin și Elena" Piatra-Neamț, a dispărut joi, după o vizită la Muzeul de Ştiințe naturale. Activitatea s-a încheiat la 10.30, iar la ora 11.12, a intrat în școală. Potrivit mesagerulneamt.ro, la 11.16 a ieșit pe terenul de sport și a vorbit la telefon, după care a plecat.
 
"L-am văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Am apelat de mai multe ori numărul lui, dar telefonul este închis. Am anunțat poliția și așteptăm. Poate a simțit nevoia să se reculeagă în rugăciune și a plecat pe la vreo mănăstire, deși nu este în firea lui să plece fără să spună. Este cel mai bun elev din școală. A fost la olimpiadă la Vechiul Testament, la Noul Testament, la Istoria Bisericii Ortodoxe Române. Nu știu ce să spun. Am auzit că în aceeași zi s-a aruncat cineva în Bistrița, dar nădăjduiesc din tot sufletul să nu fie el. El este evlavios, cântă la biserici, la mănăstiri, nu are niciun motiv să facă așa ceva", spune părintele Dan Ovidiu Cojan, directorul liceului, potrivit România Tv.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii