Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două victime Explozie într-un apartament din municipiul Constanţa

ro

08 Feb, 2014 00:00 2068 Marime text
Două persoane au ajuns în atenţia medicilor după ce au fost rănite în urma unei explozii.

Ieri, la ora 12.39, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)  „Dobrogea” a preluat un apel venit de la un cetăţean care semnala producerea unei explozii în municipiul Constanţa, pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea.
Imediat, două autospeciale cu nouă pompieri, coordonaţi de un ofiţer, s-au deplasat în zona indicată, dar şi un echipaj pentru descarcerare, întrucât nu se cunoştea gravitatea evenimentului şi urmările acestuia.

Ajunşi la adresa indicată de apelant, echipajele de pompieri au constatat că explozia a fost produsă de o acumulare de gaze de la butelia de aragaz şi nu a fost urmată de incendiu. În apartamentul afectat au fost găsite două persoane care prezentau arsuri, ambele fiind preluate de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă.
La o primă evaluare, explozia a afectat doar apartamentul în care s-a produs, însă fiind vorba de un bloc de apartamente, subprefectul Radu Volcinschi a solicitat Inspectoratului de Stat în Construcţii un punct de vedere privind structura de rezistenţă a imobilului şi dacă aceasta a fost afectată sau nu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii