Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbaţi, cercetaţi Zeci de mii de ţigări de contrabandă, confiscate la Constanţa (galerie foto+video)

ro

09 Jul, 2014 00:00 2457 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, ieri, doi bărbaţi care transportau aproape 50.000 de pachete de ţigări de contrabandă. Cele două persoane s-au ales cu dosar penal.
 
În cadrul unei acţiuni desfăşurate, ieri, la ora 10.00, pe raza municipiului Constanţa, poliţiştii de frontieră au confiscat 105.000 de pachete de ţigări de contrabandă. Potrivit oamenilor legii, 48.000 de pachete de ţigări marca Ashima au fost depistate în maşina a doi bărbaţi. La locuinţa unuia dintre ei, poliţiştii au mai descoperit 57.000 de ţigarete netimbrate mărcile Ashima şi Marble. Persoanele în cauză nu au putut prezenta documente justificative, se arată într-un comunicat de presă.
 
Bărbaţii, în vârstă de 61 de ani, respectiv 37 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Constanţa, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, prin „deţinere, transport şi comercializare a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă“. Ţigările, evaluate la aproximativ 52.500 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii