Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoană, surprinsă de jandarmii constănțeni în timp ce încerca să vândă ilegal țigări

ro

07 Feb, 2021 10:09 1937 Marime text
  • Constanța: Comerciant ilegal de ţigări, depistat de jandarmi.
 
Jandarmii constănțeni au surprins în Constanţa o persoană care dorea să vândă, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 110 pachete de ţigări netimbrate (2.200 ţigarete).
 

Vineri, 05 februarie ora 12.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa a desfăşurat o acţiune punctuală în apropierea „Pieței Griviței”, din Constanța, unde a surprins o persoană care oferea spre vânzare dintr-o sacoșă, 110 pachete de țigări netimbrate, (2.200 ţigarete) inscripționate ”Fast și Assos”, potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa, Sorin Trancă.

 
Jandarmii i-au întocmit proces-verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care-l vor înainta împreună cu pachetele de țigări, lucrătorilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, din cadrul IPJ,  în vederea continuării cercetărilor.
 
„Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze ţigări ce nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare şi să sesizeze autorităţile atunci când observă astfel de fapte”, transmite Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.
 


Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii