Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii din spatele uşilor închise ale Judecătoriei Andreea Roşu, ucisă pe trecerea de pietoni, va fi condusă azi pe ultimul drum

ro

11 Nov, 2013 00:00 2593 Marime text
Tragedie rutieră în municipiul Constanţa! O tânără de 19 ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de o maşină. Accidentul a avut loc, conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, pe strada Dezrobirii. Conducătorul maşinii care a accidentat-o pe fată a părăsit locul accidentului, el fiind identificat de poliţişti câteva ore mai târziu, când s-a prezentat la sediul Secţiei 2 Poliţie. Judecătoria Constanţa a decis arestarea acestuia pentru 29 de zile.
 
Conform poliţiştilor, în seara de vineri spre sâmbătă, Liviu Traian Marinel, de 29 de ani, a condus un autoturism pe strada Dezrobirii dinspre bulevardul I.C. Brătianu către strada Baba Novac. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni din zona Şcolii 23, şoferul a accidentat-o mortal pe Andreea Roşu, de de 19 ani, care traversa strada pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătorului auto.
„După producerea accidentului, bărbatul a părăsit locul acestuia fără încuviinţarea organelor de poliţie şi a fost identificat de poliţişti la ora 2.30, când s-a prezentat la sediul Secţiei 2 Poliţie. În urma testării cu aparatul alcooltest bărbatului i-a reieşit o valoare a alcoolemiei de 0,56 mg/l alcool în aerul expirat”, au conchis poliţiştii de la Rutieră. Ulterior, magistraţii au decis reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, a şoferului şi l-au prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
Dosarul a fost analizat în şedinţă secretă, iar după deliberări, judecătorii au respins cererea formulată de avocatul inculpatului privind constatarea nulităţii absolute a propunerii de arestare preventivă, însă au admis propunerea formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa privind arestarea preventivă a celui în cauză. Altfel spus, judecătorii au dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 29 zile, începând cu data de 9 noiembrie până la data de 7 decembrie inclusiv. Mai trebuie spus că magistraţii au respins solicitarea avocatului inculpatului privind luarea faţă de acesta a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea sau ţara. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Tribunal. Andreea Roşu va fi înmormântată, cel mai probabil, azi.
Tânăra absolvise vara trecută Liceul Tehnologic de Electrotehnica şi Telecomunicaţii, obţinând media 7,85 la Bacalaureat. La proba de Limba şi literatură română Andreea fusese notată cu 5,7, la proba de Matematică - 9,1, iar la proba de Biologie vegetală şi animală - 8,75.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii