Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cronica unei morţi anunţate Trupul lui Alexandru Evsei plutea ieri dimineaţă pe valurile mării

ro

13 Jan, 2015 00:00 3392 Marime text
Patru zile a fost căutat trupul lui ALexandru Evsei în apele Mării Negre. Patru zile de căutări fără rezultat. Ieri, mare i-a purtat trupul tânărului spre mal.
 
Alexandru Evsei avea 21 de ani, era din Tulcea şi era student în anul III în cadrul Academiei Navale Mircea cel Bătrân. O ceartă cu iubita l-a făcut pe acesta să se gândească să îşi pună capăt zilelor. Din cauza unei decepţii în dragoste, miercuri seară, tânărul şi-a anunţat tatăl printr-un SMS că vrea să se arunce în apele îngheţate ale Mării Negre. Bărbatul a anunţat autorităţile, însă nu era nici urmă de el. În zorii zilei de joi scafandrii militari au început căutările în apa îngheţată. Acţiunile însă nu au avut niciun rezultat. Pe parscurul zilei, o parte din hainele şi telefonul tânărului au fost găsite pe plajă, lângă un dig. Căutările au fost reluate şi zilele următoare, însă fără succes.
 
Luni, imaginea de pe plaja din zona hotelului Parc avea să fie una macabră: la aproximativ 10 m distanţă de ţărm, pe valurile mării plutea trupul neînsufleţit al unei persoane. Imediat au fost alertate autorităţile, care s-au deplasat la faţa locului. După recuperarea trupului, s-a stabilit că acesta este chiar studentul de 21 de ani.

Ce spun reprezentanţii Academiei Navale Mircea cel Bătrân

Alexandru Evsei era student-sergent în cadrul Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, anul III, secția  Militară. Reprezentanţii instituţiei de învăţământ au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, următoarele: “în dimineața zilei de 08.01.2015, studentul sergent Alexandru Evsei nu s-a prezentat la program la încheierea învoirii. Deoarece în seara zilei precedente, studentul a trimis un SMS îngrijorător părinţilor, Academia Navală “Mircea cel Bătrân” a instituit o celulă de criză prin care s-au demarat procedurile de căutare a studentului, în coordonare cu autoritățile locale abilitate.”
 
Eforturile căutătorilor nu au fost încununate de succes. Ancheta continuă, iar necropsia va spune cauzele exacte ale decesului tânărului.
 
Sursa foto: adevarul.ro, radioconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii