Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Cuza Vodă Un bărbat a fost călcat cu maşina şi înjunghiat în inimă

ro

03 Mar, 2014 00:00 2759 Marime text
Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, a decedat în timpul unui conflict spontan. Cetăţeanul a fost călcat intenţionat de  o maşină, după care a fost înjunghiat direct în inimă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă seara, poliţiştii Postului de Poliţie Cuza Vodă, din cadrul Secţiei 4 Rurale Medgidia, au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Medgidiei din localitate, în faţa unui discobar, a avut loc o altercaţie între două grupuri de tineri. Bătaia a fost urmată de decesul unuia dintre participanţi, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu.
Conform unor surse apropiate anchetatorilor, cetăţeanul de 34 de ani a fost lovit cu intenţie de o maşină, după care a fost proiectat într-un gard de beton. Ulterior, victima a fost înţepată în zona inimii. „Cercetările au fost demarate, la faţa locului deplasându-se o echipa operativă complexă formată din poliţişti de ordine publică, poliţişti de investigaţii criminale, specialişti criminalişti şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, coordonaţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa”, potrivit IPJ. Organele de anchetă susţin că, în cauză, s-a stabilit un cerc de persoane bănuite de participare la acest incident, investigaţiile continuând în vederea stabilirii cu exactitate a participaţiei fiecăruia şi a împrejurărilor concrete în care a fost săvârşită fapta, urmând a fi luate măsuri legale în consecinţă. Ieri, procurorii Parchetului Tribunalului Constanţa au audiat mai multe persoane, inclusiv pe cele care au participat în mod direct la decesul bărbatului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii