Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat cu suspendare Nicolae Anghel, primarul din Castelu, solicită revizuirea dosarului

ro

26 Sep, 2015 00:00 1914 Marime text
Nicolae Anghel, primarul din Castelu, solicită revizuirea dosarului în care a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru neglijenţă în serviciu. Cererea sa a fost trimisă spre soluţionare lui Marius Virgil Ungureanu, magistrat al Judecătoriei Medgidia, însă el a formulat o declaraţie de abţinere.
 
În aceste condiţii, dosarul va fi trimis unui alt judecător, următorul termen fiind stabilit pentru data de 20 octombrie.
 
Nicolae Anghel a fost trimis în judecată la începutul lunii aprilie 2012. În şedinţa din data de 13 martie 2013, Judecătoria Medgidia, instanţa de fond, l-a achitat pe primar. Nemulţumiţi, procurorii au atacat decizia mai sus precizată la Curtea de Apel Constanţa. La jumătatea lunii noiembrie 2013, judecătorii Curţii de Apel l-au condamnat pe acesta la şase luni de închisoare cu suspendare, pentru neglijenţă în serviciu.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, dosarul lui Nicolae Anghel a pornit după ce mai multe persoane s-au plâns că ar avea de primit mai multe hectare de pământ de la Primăria Castelu, însă acest lucru nu s-a concretizat, considerându-l pe primar principalul vinovat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii