Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Moraru, din Constanţa, deferit justiţiei alături de judecătorul Stan Mustaţă (document)

ro

27 May, 2014 00:00 3649 Marime text
Stan Mustaţă, fost judecător al Curţii de Apel Bucureşti, a fost trimis în judecată, ieri, de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Magistratul este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii care nu sunt destinate publicităţii şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, de şase infracţiuni de luare de mită, dar şi de trafic de influenţă. Alături de judecătorul Stan Mustaţă au mai fost trimişi în judecată Mariana Curea, grefier la Curtea de Apel Bucureşti, dar şi Ion Boraciu, Florian Alexandru şi Ciprian Moraru. După cum arătam şi în ediţiile trecute, cel din urmă este din Constanţa, iar în acest dosar a fost trimis în judecată pentru cumpărare de influenţă.
Conform unor surse apropiate anchetatorilor, Ciprian Moraru a fost trimis în judecată alături de mai multe persoane, aceştia fiind acuzaţi de falsificare de carduri bancare şi retragere nelegala de sume de bani din conturile cetăţenilor străini. De altfel, conform Portalului instanţelor de judecată, pe data de 19 decembrie 2013, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Moraru la şapte ani de detenţie. În prezent, dosarul constănţeanului se află la Curtea de Apel Bucureşti, având în vedere acţiunile promovate de cei pedepsiţi.

Pe site-ul publicaţiei ZIUA de Constanţa puteţi vedea comunicatul DNA privind trimiterea în judecată a lui Stan Mustaţă, precum şi a celorlalţi inculpaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii