Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanţii companiei GSM Trans Accident cu 33 de victime pe autostrada Bucureşti - Constanţa

ro

14 Jul, 2014 00:00 5474 Marime text
Ieri, unul dintre autocarele companiei de transport GSM Trans a fost implicat într-un grav accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 33 de persoane.

Evenimentul a avut loc pe autostrada Bucureşti - Constanţa, în zona kilometrului 23, iar circulaţia rutieră a fost blocată timp de câteva zeci de minute. Cristian Stan, directorul companiei GSM Trans, a povestit cum a fost posibil accidentul: „Şoferul autocarului susţine că circula pe banda numărul 1. La un moment dat, un Logan care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers a intrat în roata stânga- faţă a autocarului. Ulterior, acesta a ajuns într-un şanţ, după care s-a răsturnat. Cursa era Bucureşti - Mangalia. În autocar au fost 43 de persoane. 33 au fost rănite. Unii călători au cerut să fie aduşi către Constanţa şi le-a fost pus la dispoziţie un alt autocar“.

GSM Trans are sediul social în municipiul Mangalia şi funcţionează pe firma SC Gifan Strong SRL. Unitatea a fost înfiinţată în anul 1995 şi asigură transport cu autocare, microbuze şi autobuze pe rutele: Brăila, Călăraşi, Câmpina, Constanţa, Craiova (către Ploieşti şi retur), Feteşti, Galaţi, Mangalia, Ploieşti şi retur către Bucureşti. Conform Registrului Comerţului, asociat unic este SC Gifan Strong SRL, Florin Ghiţulescu, de 48 de ani, din Bucureşti. Unitatea este administrată de Lucian Gabriel Paraschivu, de 25 de ani, din judeţul Dolj.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii