Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căutat pentru viol, ucidere din culpă, furt şi înşelăciune, prins de poliţişti

ro

09 Dec, 2013 00:00 1278 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetăţean bulgar care încerca să intre ilegal în România, pe jos, deoarece era dat în urmărire naţională de către autorităţile din Bulgaria, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru ucidere din culpă şi viol.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au observat, prin sistemul de supraveghere, o persoană care se deplasa pe jos din Republica Bulgaria spre România.
Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a depistat persoana observată prin sistemul de supraveghere în apropierea frontierei de stat, pe teritoriul României.
Cu ocazia primelor verificări, persoana a fost identificată ca fiind cetăţeanul  bulgar Ivan S., în vârstă de 53 de ani, care a fost condus la sediu pentru cercetări.
Astfel, s-a stabilit că bărbatul este urmărit naţional în Bulgaria, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate de şase ani cu executare pentru furt, înşelăciune, viol, acesta fiind cercetat în mai multe dosare penale pentru înşelăciune, furturi, ucidere din culpă şi viol.
Sâmbătă, în jurul orei 11.45, s-a făcut predarea-primirea persoanei în cauză.
Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului bulgar actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii