Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadru didactic din Mangalia, cercetat de oamenii legii. La mijloc s-ar afla un minor

ro

30 Mar, 2017 00:00 2838 Marime text
O profesoară de Logică din cadrul Liceului Economic din municipiul Mangalia a ajuns în atenţia poliţiştilor de la Rutieră pentru că şi-ar fi încredinţat automobilul unui minor de 17 ani. Cel în cauză ar fi elev al profesoarei şi deţine permis de conducere categoria A1.
 
Conform poliţiştilor, marţi seara, la ora 20.00, în Mangalia, băiatul s-ar fi aflat la volanul maşinii cadrului didactic, nu ar fi oprit la semnalul oamenilor legii şi şi-ar fi continuat deplasarea.
 
La scurt timp, poliţiştii au tras pe dreapta maşina în cauză, moment în care profesoara de Logică le-ar fi spus oamenilor legii că ea se afla la volan, nu elevul ei. Cu toate acestea, poliţiştii au deschis un dosar penal. Profesoara este suspectată că ar fi încredinţat maşina minorului, iar cel din urmă este suspectat de conducere cu permis necorespunzător.
 
Contactată telefonic, Floarea Delia Casian a refuzat să dea declaraţii. Mai mult, a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că ea şi elevul sunt „prieteni de familie“.
 
„La data de 28.03.2017, ora 20.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurale Mangalia l-au identificat pe T.D.-I., în vârstă de 17 ani, care a condus un autoturism, având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv. Totodată pe locul din dreapta-față se afla F.D.-C., în vârstă de 38 de ani, care i-a încredințat acestuia autoturismul“, au precizat oamenii legii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii