Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi va fi condusă pe ultimul drum a şasea victimă Şoferul şi cei doi fii morţi în accidentul de la Cernavodă au fost înmormântaţi

ro

22 Jan, 2014 00:00 2182 Marime text
Memet Vadet, de 44 de ani, dar şi cei doi fii ai săi, Memet Ibraim Vadet, de 18 ani, şi Ilhan V., de 9 ani, toţi decedaţi în urma accidentului rutier de duminică seara, de lângă Cernavodă, au fost înmormântaţi ieri. Azi, va fi condus pe ultimul drum Andrei C., de 10 ani, mort în acelaşi accident rutier.
 

În continuare, poliţiştii rutieri continuă cercetările specifice în dosar, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au dus la producerea tragediei. Conform oamenilor legii, în seara zilei de 19 ianuarie, la ora 17.15, Vadet Memet, de 44 de ani, din Constanţa, a condus un automobil Land Rover pe DN 22 C, dinspre Cernavodă către Ştefan cel Mare. Ajuns pe podul rutier, spun oamenii legii, din cauza neatenţiei în conducere, şoferul a părăsit partea carosabilă către dreapta sensului său de mers, a intrat în coliziune cu balustrada de protecţie şi a căzut de pe pod în apa Canalului Dunăre - Marea Neagră.

În urma accidentului a rezultat decesul a şase persoane: conducătorul auto - Memet Vadet, Memet Ibraim Vadet, de 18 ani, Izabela Meniş, de 24 de ani, Zafira M., de 5 ani, Andrei C., de 10 ani, şi Ilhan V., de 9 ani. După cum menţionam şi mai sus, poliţiştii susţin că şoferul nu figurează în baza de date a Poliţie Române ca având permis de conducere. Se poate ca acesta să aibă permis de conducere emis de autorităţile din Turcia. Tot oamenii legii susţin că, în anul 2008, respectiv în 2009, şoferului i-au fost întocmite două dosare penale pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, în urma efectuării necropsiei, legiştii i-au descoperit şoferului o alcoolemie de 1,65 gr/l alcool pur în sânge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii