Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar deţine o plajă în Mamaia Dan Leașă a fost arestat preventiv, în lipsă, de Tribunalul Bucureşti (documente)

ro

25 Nov, 2014 00:00 2279 Marime text
Ieri, judecătorii Tribunalului București au dispus măsura arestării preventive, în lipsă, pe o perioadă de 30 de zile de la data punerii în executare a mandatului, a lui Dan Leașă.
 
Bărbatul este cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, pentru constituirea unui grup infracţional, înşelăciune în formă continuată (34 de acte materiale), spălare de bani în formă continuată (358 de acte materiale), spălare de bani în formă continuată (22 de acte materiale). Dan Leașă este acuzat că, la sfârşitul lunii ianuarie 2008, împreună cu inculpata Cristina-Otilia Paladie şi cu alte persoane, ar fi constituit un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunii de înşelăciune în dauna SC Egnatia Leasing IFN (România) SA, în prezent SC Marfin Leasing IFN (România) SA, pentru „obţinerea de beneficii financiare, grup care a acţionat coordonat până la sfârşitul lunii iunie 2008“, potrivit DNA.
 
Din câte se pare, Dan Leasă nu este străin de Constanţa. Conform web13.net, „fosta membră a trupei Asia, Alina Crişan, şi-a tras un club pe malul Mării Negre. Alina Crişan este, potrivit declaraţiilor sale, proprietarul şi administratorul unui club amenajat într-un imobil cu două niveluri, pe nume Atlantis. „Dan Leașă, iubitul şi investitorul din umbră a Alinei Crişan, mai deţine, printre altele, în Constanţa, şi Atlantis Beach, o plajă la malul Marii Negre, situată în staţiunea Mamaia“, potrivit sursei mai sus citate.
 
Comunicatul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind această cauză poate fi citit integral accesând secţiunea „Documente“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii