Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Farisău şi Marian Mădălin Achim, condamnaţi Judecătorii au confiscat bani falşi şi droguri

ro

16 Aug, 2014 00:00 2123 Marime text
Trimişi în judecată de Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa, Alexandru Farisău şi Marian Mădălin Achim au fost condamnaţi.
 
Ieri, Tribunalul Constanţa a decis ca Farisău să execute, pentru săvârşirea trafic de droguri, un an de detenţie. De asemenea, judecătorii l-au mai condamnat pe bărbat la alţi doi ani de închisoare pentru punerea în circulaţie de valori falsificate. În final, Alexandru Farisău a rămas, după contopire, cu 2,4 ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, Marian Mădălin Achim a luat doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru punerea în circulaţie de valori falsificate. Pe parcursul termenului de supraveghere, cei doi bărbaţi vor presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la instituţiile publice ce vor fi stabilite de Serviciul de Probaţiune din cadrul Tribunalului Bucureşti.
Tribunalul Constanţa a decis punerea de îndată în libertate a celor doi inculpaţi. Judecătorii au mai hotărât confiscarea specială a „84 de bancnote false având cupiura de 100 (20 de bancnote ridicate de la Farisău şi 64 bancnote ridicate de la Achim) şi 62 comprimate conţinând 3,4 methylenedioxymetamfetamine (MDMA); - 1, 68 grame pulbere albastră 3,4 methylenedioxymetamfetamine (MDMA) cantităţi de droguri rămase după terminarea analizelor de laborator“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii