Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Intervine şi elicopterul SMURD Accident grav la ieşire din Dorobanţu spre Hârşova. Există persoane încarcerate! Printre victime, un copil (galerie foto+video)

ro

27 Apr, 2017 13:28 31640 Marime text


Pompierii au fost solicitaţi la ieşire din Dorobanţu spre Hârşova. S-a produs un accident rutier grav, cu victime încarcerate.

Sunt implicate un tir şi un autoturism. Ar fi patru victime, printre care şi un copil.



UPDATE 3, ora 14.55

Îu urma accidentului, au fost răniţi doi bărbaţi, de 38, respectiv 20 de ani. Amândoi au suferit traumatisme cranio cerebrale. Copilul, în vârstă de doi ani, a fost intubat, resuscitat, fiind transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean Constanţa. De asemenea, au fost rănite şi două femeie, care se află intubate în stare critică.

UPDATE 2, ora 14.20

În aceste momente, a ajuns şi elicopterul SMURD. Copilul a fost pus pe targă şi, cel mai probabil, va fi transportat cu elicopterul la spital.





UPDATE 1, ora 13.58

Au ajuns primele echipaje la locul accidentului, SMURD-urile şi autospeciala de la Medgidia. Se pare că victimele sunt doar din autoturism, care ar fi intrat în spatele tirului încărcat cu paleţi de gresie, potrivit martorilor. Poliţiştii vor fi cei care vor stabili cauza accidentului.


 
A fost solicitat şi elicopterul SMURD.



 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristian 29 Apr, 2017 16:16 😢