Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A încercat să-şi ascundă maşina Un constănţean abia ieşit din închisoare a provocat un accident pe şoseaua Mangaliei

ro

25 Sep, 2015 00:00 1732 Marime text
Potrivit poliţiştilor rutieri, un constănţean de 36 de ani, abia ieşit din închisoare, s-a urcat, miercuri, în jurul orei 18.30, la volanul unui Daewoo Matiz, cu toate că avea permisul de conducere suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Pe şoseaua Mangaliei, şoferul a accidentat un biciclist, după care a fugit de la faţa locului. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Biciclistul a reţinut numărul de înmatriculare al maşinii şi a anunţat Poliţia. Agenţii l-au găsit acasă pe conducătorul auto, dar acesta a negat că ar fi fost la volan. Era în stare de ebrietate şi a încercat să scape spunând că a vândut maşina. S-a dovedit însă că era o păcăleală, întrucât poliţiştii i-au prezentat probele care îl incriminau.
 
Bărbatul ascunsese autoturismul şi nu voia să spună unde se află. Mai mult, el a devenit nervos, astfel încât a fost nevoie de încătuşarea lui pentru a fi transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice. Astfel s-a dovedit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Acum, bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis auto şi conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii