Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursa.ro Acționarii Romaero au revocat președintele Consiliului de Administrație

ro

17 Dec, 2017 15:41 2239 Marime text
Acţionarii Romaero Bucureşti l-au revocat pe preşedintele Mircea Toma Modran din Consiliul de Administraţie, precum şi pe Teodor Iulian Gheorghe.
     
În plus, au fost aleşi noi membri în board, Alexandru Buşcu, Doina Variu şi Adriana Sîrzea, cu o durată de patru luni, dar şi Aurelian Mircea Radu Trifa, cu un mandat de patru ani începând din 14 decembrie.
     
Romaero a raportat pierderi de 16,95 milioane lei, în primele nouă luni ale anului, mai mici cu 37% faţă de perioada similară a anului trecut, când acestea s-au ridicat la 26,93 milioane lei,arată un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
     
Romaero, companie de stat specializată în întreţinerea şi repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, are circa 760 de salariaţi şi are o valoare de piaţă de 170,5 milioane lei (36,7 milioane euro).
     
Compania a înregistrat anul trecut pierderi de 60,3 milioane lei. Prin bugetul de venituri şi cheltuieli, Romaero a estimat că va încheia acest an cu pierderi de 44,18 milioane lei şi venituri totale de 62,7 milioane lei. 

Sursă text: Bursa.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii