Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs cu greutate! Iată cine vrea să conducă pentru următorii ani Justiţia din Dobrogea!

ro

27 Nov, 2017 00:00 4280 Marime text
Silvia Şişman Beatrice, fost procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, din Parchetului Curţii de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa.
 
Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul cu candidaţii judecători şi procurori la concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.
 
Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 126 de posturi vacante de preşedinte şi videpreşedinte de la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi a unui număr de 132 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lână curţile de apel, tribunale şi judecătorii.
 
Potrivit INM, Ionela Claudia Bojin, de la Judecătoria Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Constanţa. Marius Cristian Epure, de la Curtea de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Şi Constanţa Ilie, tot din cadrul Judecătoriei Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Constanţa. Dan Iulian Năstase, judecător al Curţii de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Asta în timp ce Florin Şurculescu, de la Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalul Tulcea.
 
În privinţa procurorilor, Gigel Marian Alexandru, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa. Asta în timp ce Camelia Andrei, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, candidează pentru funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanţa. Mihaela Elena Mergeane, din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa. Şi Silvia Şişman Beatrice, fost procuror-şef al Direcţiei Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, din cadrul Parchetului Curţii de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa.
 
În prezent, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa este condus de procurorul Gigi Valentin Ştefan, dar şi de procurorii generali adjuncţi Adina Florea şi Raluca Georgeta Ceauşu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii